ClickCease

Ontstoppingsdienst Temse

Quality Ontstoppingsdienst Temse, uw specialist voor ontstoppingen met of zonder camera inspectie. Reken op onze jarenlange ervaring om eender welke ontstopping in de regio Temse snel en professioneel op te lossen.

Ontstoppingsdienst voor Temse

Last van verstoppingen in huis? Dan kan u rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van Quality Ontstoppingsdienst. Onze vakman in Temse zorgt voor een snelle en probleemloze ontstopping. Aarzel niet om contact op te nemen als de afvoer van uw gootsteen, bad, douche of toilet verstopt zit. Quality Ontstoppingsdienst lost uw probleem in een handomdraai op. Niet verwonderbaar dat we bekend staan als de referentie voor de ontstopping van uw afvoer, leidingen of riolering in en rond Temse.

U vindt onze vakmensen niet enkel in Temse. Quality Ontstoppingsdienst Temse is uw betrouwbare ontstopper voor Beveren, Bornem, Hamme, Kruibeke, Niel, Schelle, Sint-Niklaas en Waasmunster .

BEL ONS
0495 904 904
 • +25 jaar ervaring
 • Snel ter plaatse
 • Vakkundig en proper opgelost
 • Gediplomeerde loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Onze diensten

U kan in en rond Temse beroep doen op onze ontstoppingsdienst voor allerhande ontstoppingen, eventueel met camera inspectie, en rioleringswerken.
Een overzicht van onze diensten:

Quality Ontstoppingsdienst - Services

Recensies

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

 • Na geurhinder in mijn nieuwbouw kwamen de mensen langs van quality . Ze deden een camera inspectie en bleek dat er 7 meter verzakking was van mijn buizen. Ik heb toen een verslag gekregen om verdere stappen te kunnen ondernemen met de aannemer. Eindelijk duidelijkheid.

  Philippe D.
  03-06-2021
 • Zeer vriendelijke man die het probleem snel oploste. Ook veel tips gekregen om problemen in de toekomst te vermijden. Goede uitleg. Top service.

  Karen P.
  03-06-2021
 • Dit bedrijf is heel professioneel ... vakkundige techniekers ... aanrader !!!

  Christophe H.
  03-05-2021
 • Mijn afvoer vd gootsteen zat verstop en ook putje van garage, Quality gebeld en zelfde dag nog ter plekke, dit werd door quality op een zeer professionele manier opgelost en gereinigd, zeer tevreden. Prijs/kwaliteit 👍

  els v.
  03-05-2021
 • Heel professioneel ... en goede correcte prijs ... aanrader !!! Alvast bedankt ...

  Denis V.
  03-12-2020

Ontstoppingsdienst voor Temse

Het ontstoppen van sanitaire installaties heeft voor de ervaren vakmensen van Ontstoppingsdienst Quality al lang geen geheimen meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we eender welke verstopping proper en vakkundig oplossen. Bovendien werken we bij Ontstoppingsdienst Quality met vaste prijzen. De prijs van uw ontstopping wordt op voorhand vastgelegd, zodat dat u niet met onverwachte kosten geconfronteerd wordt.

Ontstoppingsdienst nodig?

Omschrijf uw probleem en laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Uw gegevens

  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  BEL ONS
  0495 904 904

  Ontstoppingen met camera inspectie in Temse

  Bij een ernstige verstopping bepalen we door middel van camera inspectie de exacte oorzaak. Via een rioolinspectie of leidinginspectie met een speciale rioolcamera brengen we heel uw rioleringsnetwerk in kaart, waarna we eenvoudig kunnen zien waar de problemen zitten. Voor een camera inspectie in Temse belt u Quality Ontstoppingsdienst!

  Rioleringswerken voor de regio Temse

  U kan ook bij ons terecht voor diverse rioleringswerken in Temse: herstel, renovatie of reparatie van een bestaande riolering, maar ook de voor aanleg van een nieuw riool.

  Quality ontstoppingsdienst, de referentie voor de regio Temse

  Wilt u de afvoer van uw bad of douche laten ontstoppen? Zit uw gootsteen of toilet verstopt? Of wilt u misschien uw riolering laten ontstoppen? Bij Quality Ontstoppingsdienst, de referentie voor ontstoppen in Temse, bent u verzekerd van vakmanschap aan een eerlijke prijs. Reken op de jarenlange ervaring van onze ontstoppinsdienst wanneer u onverwachte kosten wilt vermijden.

  Uiteraard kan u ook buiten Temse rekenen op onze ontstoppingsdienst. Quality Ontstoppingsdienst is de referentie voor ontstoppingen in Beveren, Bornem, Hamme, Kruibeke, Niel, Schelle, Sint-Niklaas en Waasmunster .