ClickCease

Ontstoppingsdienst Hamont-Achel

Quality Ontstoppingsdienst Hamont-Achel, uw specialist voor ontstoppingen met of zonder camera inspectie. Reken op onze jarenlange ervaring om eender welke ontstopping in de regio Hamont-Achel snel en professioneel op te lossen.

Ontstoppingsdienst voor Hamont-Achel

Last van verstoppingen in huis? Dan kan u rekenen op de jarenlange ervaring en expertise van Quality Ontstoppingsdienst. Onze vakman in Hamont-Achel zorgt voor een snelle en probleemloze ontstopping. Aarzel niet om contact op te nemen als de afvoer van uw gootsteen, bad, douche of toilet verstopt zit. Quality Ontstoppingsdienst lost uw probleem in een handomdraai op. Niet verwonderbaar dat we bekend staan als de referentie voor de ontstopping van uw afvoer, leidingen of riolering in en rond Hamont-Achel.

U vindt onze vakmensen niet enkel in Hamont-Achel. Quality Ontstoppingsdienst Hamont-Achel is uw betrouwbare ontstopper voor Bocholt, Lommel en Pelt .

BEL ONS
0495 904 904
 • +25 jaar ervaring
 • Snel ter plaatse
 • Vakkundig en proper opgelost
 • Gediplomeerde loodgieters
 • 24/24 bereikbaar

Onze diensten

U kan in en rond Hamont-Achel beroep doen op onze ontstoppingsdienst voor allerhande ontstoppingen, eventueel met camera inspectie, en rioleringswerken.
Een overzicht van onze diensten:

Quality Ontstoppingsdienst - Services

Recensies

Ontdek wat onze klanten over ons zeggen

 • Na geurhinder in mijn nieuwbouw kwamen de mensen langs van quality . Ze deden een camera inspectie en bleek dat er 7 meter verzakking was van mijn buizen. Ik heb toen een verslag gekregen om verdere stappen te kunnen ondernemen met de aannemer. Eindelijk duidelijkheid.

  Philippe D.
  03-06-2021
 • Zeer vriendelijke man die het probleem snel oploste. Ook veel tips gekregen om problemen in de toekomst te vermijden. Goede uitleg. Top service.

  Karen P.
  03-06-2021
 • Dit bedrijf is heel professioneel ... vakkundige techniekers ... aanrader !!!

  Christophe H.
  03-05-2021
 • Mijn afvoer vd gootsteen zat verstop en ook putje van garage, Quality gebeld en zelfde dag nog ter plekke, dit werd door quality op een zeer professionele manier opgelost en gereinigd, zeer tevreden. Prijs/kwaliteit 👍

  els v.
  03-05-2021
 • Heel professioneel ... en goede correcte prijs ... aanrader !!! Alvast bedankt ...

  Denis V.
  03-12-2020

Ontstoppingsdienst voor Hamont-Achel

Het ontstoppen van sanitaire installaties heeft voor de ervaren vakmensen van Ontstoppingsdienst Quality al lang geen geheimen meer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we eender welke verstopping proper en vakkundig oplossen. Bovendien werken we bij Ontstoppingsdienst Quality met vaste prijzen. De prijs van uw ontstopping wordt op voorhand vastgelegd, zodat dat u niet met onverwachte kosten geconfronteerd wordt.

Ontstoppingsdienst nodig?

Omschrijf uw probleem en laat uw gegevens achter. We contacteren u zo spoedig mogelijk.

  Uw gegevens

  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.

  BEL ONS
  0495 904 904

  Ontstoppingen met camera inspectie in Hamont-Achel

  Bij een ernstige verstopping bepalen we door middel van camera inspectie de exacte oorzaak. Via een rioolinspectie of leidinginspectie met een speciale rioolcamera brengen we heel uw rioleringsnetwerk in kaart, waarna we eenvoudig kunnen zien waar de problemen zitten. Voor een camera inspectie in Hamont-Achel belt u Quality Ontstoppingsdienst!

  Rioleringswerken voor de regio Hamont-Achel

  U kan ook bij ons terecht voor diverse rioleringswerken in Hamont-Achel: herstel, renovatie of reparatie van een bestaande riolering, maar ook de voor aanleg van een nieuw riool.

  Quality ontstoppingsdienst, de referentie voor de regio Hamont-Achel

  Wilt u de afvoer van uw bad of douche laten ontstoppen? Zit uw gootsteen of toilet verstopt? Of wilt u misschien uw riolering laten ontstoppen? Bij Quality Ontstoppingsdienst, de referentie voor ontstoppen in Hamont-Achel, bent u verzekerd van vakmanschap aan een eerlijke prijs. Reken op de jarenlange ervaring van Ontstoppingsdienst Quality wanneer u onverwachte kosten wilt vermijden.

  Uiteraard kan u ook buiten Hamont-Achel rekenen op onze ontstoppingsdienst. Quality Ontstoppingsdienst is de referentie voor ontstoppingen in Bocholt, Lommel en Pelt .