Riolering ontstoppen

Riool of riolering verstopt? Laat het ontstoppen door een vakman. Met Quality Ontstoppingsdienst is een verstopte riolering snel verholpen!

Afvoer laten ontstoppen door een vakman?
0495/904.904

Zakt het water in uw wasbak of toilet niet meer en verspreid een rioolgeur zich stillaan door uw woning? Dan is uw riolering waarschijnlijk verstopt. Zo’n verstopping van de rioleringen komt altijd ongelegen en zelf kan u er nog weinig aan doen.

Op dat moment kan u rekenen op Quality Ontstoppingsdienst. Dankzij onze jarenlange ervaring gebeurt het ontstoppen van uw riool of riolering snel en vakkundig!

Riool of riolering verstopt? De oorzaken:

Het herkennen van de oorzaak is even belangrijk dan de oplossing ervan. Zo kan u toekomstige riool verstoppingen voorkomen. Als de oorzaak van uw riool verstopping ongekend is of als de verstopping blijft terugkomen raden we een “camera inspectie” aan. Zo kunnen we snel ontdekken wat de oorzaak van de riool ontstopping is.

Vaak voorkomende oorzaken van een verstopte riool:

 • Vuilophoping van bijv. etensresten, vet, zeep, …
 • Het doorspoelen van te veel toiletpapier
 • Grondverzakkingen
 • Verkalking of wortelgroei in de buizen

Verstopte riolering of riool laten ontstoppen

Een verstopt riool laat u best ontstoppen door een vakman. Op die manier weet u dat het vakkundig gebeurt, zonder beschadiging van uw rioleringen en leidingen. Bij Quality Ontstoppingsdienst kan u terecht voor een snelle en professionele ontstopping van uw riool of riolering!

Laat Quality Ontstoppingsdienst uw riool ontstoppen

Riolering laten ontstoppen door een vakman?

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, bent u er zeker van dat uw verstopping opgelost is.

  Velden met een * zijn verplicht.
  Lees ook even ons privacyprivacybeleid

  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.