Gootsteen 2019-09-02T11:39:33+00:00

Gootsteen ontstoppen

Zit uw gootsteen verstopt? Laat hem ontstoppen door een vakman! Reken op Quality Ontstoppingsdienst, voor een professionele ontstopping van uw gootsteen.

Gootsteen laten ontstoppen door een vakman?
0495/904.904

Niets zo vervelend als snel de afwas willen doen en dan opmerken dat de gootsteen verstopt zit. Uiteraard zijn er verschillende huis-tuin-en-keuken-middeltjes die u kan toepassen, maar als u gegarandeerd van de verstopping verlost wilt zijn, laat u uw gootsteen ontstoppen door een professional.

Gootsteen verstopt? De oorzaken:

De belangrijkste oorzaken van een verstopte gootsteen zijn achtergebleven vet- en zeepresten. Om verstoppingen in uw gootsteen te vermijden, reinigt u dus best uw pannen met een stukje papier, vooraleer ze af te wassen. Op die manier vermijdt u dat vetresten voor een verstopping van uw gootsteen zorgen.

Gootsteen zelf ontstoppen

Methode 1: De ontstopper. Opgehoopt vuil in de sifon van uw gootsteen is meestal de oorzaak een ontstopping in uw gootsteen. Door de afvoer vacuüm te trekken met een standaard ontstopper, zal het opgehoopt vuil loskomen. Het losgekomen vuil kan u meteen wegspoelen.
Methode 2: Maak de sifon schoon. In het optimale geval maakt u de sifon van uw gootsteen op regelmatige basis schoon. U vermijdt er namelijk zware ontstoppingen mee. Door simpelweg de sifon los te schroeven en proper te maken kan u het opgehoopte vuil uit de afvoer van uw gootsteen verwijderen.
Methode 3: Gebruik een ontstoppingsmiddel. Door het gebruik van een milieuvriendelijke ontstopper kan u sommige verstoppingen in uw gootsteen oplossen. Wanneer de verstopping veroorzaakt wordt door opgehoopte vetten, kan een liter kokend water uw probleem al oplossen. Hardnekkigere verstoppingen kan u oplossen met een combinatie van baking soda, azijn en heet water.
Methode 4: Gebruik een ontstoppingsveer. Wanneer de verstopping zich dieper in de afvoer van uw gootsteen voordoet, kan een ontstoppingsveer soelaas bieden. Door de sifon los te draaien kan u de ontstoppingsveer in de afvoer duwen. Door op een neer te bewegen kan u de meeste verstoppingen verwijderen.

Hulp nodig? Gootsteen laten ontstoppen door een vakman

Wanneer er zich een verstopping voordoet in uw gootsteen rekent u best op een professional om uw gootsteen te ontstoppen. Reken op de jarenlange ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, dé referentie voor ontstoppen, wanneer u opnieuw met een verstopte gootsteen zit.

Laat Quality Ontstoppingsdienst uw gootsteen ontstoppen

Gootsteen laten ontstoppen door een vakman?

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, bent u er zeker van dat uw verstopping opgelost is.

Velden met een * zijn verplicht.
Lees ook even ons privacyprivacybeleid

Privacy is belangrijk voor ons.
Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.