//Bad en douche
Bad en douche 2019-09-02T11:38:12+00:00

Bad of douche verstopt?

Zit de afvoer van uw douche of bad verstopt? Laat het ontstoppen door een vakman! Met Quality Ontstoppingsdienst krijgt een verstopping geen kans!

Bad of douche laten ontstoppen door een vakman?
0495/904.904

Staat het water aan uw enkels omdat de afvoer van uw douche of bad nog maar eens verstopt zit? In het geval van een hardnekkige verstopping rekent u best op een vakman. Jarenlange ervaring heeft van Quality Ontstoppingsdienst dé referentie voor ontstoppen gemaakt. Verstoppingen in uw bad of douche verdwijnen als sneeuw voor de zon wanneer u beroep doet op de vakmensen van Quality Ontstoppingsdienst.

Afvoer bad of douche verstopt? De oorzaken:

De belangrijkste oorzaken van een verstopte douche of een verstopt bad zijn haar en zeepresten. Na verloop van tijd hopen haar en zeepresten zich op in uw afvoer van uw bad of douche wat voor verstoppingen zorgt. Vooral bochten en vernauwingen zijn vatbaar voor verstoppingen. Gebruik daarom steeds een afvoerfilter en verwijder onmiddellijk achtergebleven zeepresten. Op die manier vermijdt u vervelende verstoppingen in uw bad of douche.

Bad of douche zelf ontstoppen

Methode 1: De ontstopper. Opgehoopt vuil in de sifon van uw bad of douche is meestal de oorzaak een ontstopping in uw afvoer. Door de afvoer van uw bad of douche vacuüm te trekken met een standaard ontstopper, zal het opgehoopt vuil loskomen. Het losgekomen vuil kan u meteen wegspoelen.
Methode 2: Maak de sifon schoon. In het optimale geval maakt u de sifon van uw bad of douche op regelmatige basis schoon. U vermijdt er namelijk zware ontstoppingen mee. Door simpelweg de sifon los te schroeven en proper te maken kan u het opgehoopte vuil uit de afvoer van uw bad of douche verwijderen.
Methode 3: Gebruik een ontstoppingsmiddel. Door het gebruik van een milieuvriendelijke ontstopper kan u sommige verstoppingen in uw bad of douche oplossen. Wanneer de verstopping veroorzaakt wordt door opgehoopte vetten, kan een liter kokend water uw probleem al oplossen. Hardnekkigere verstoppingen kan u oplossen met een combinatie van baking soda, azijn en heet water.
Methode 4: Gebruik een ontstoppingsveer. Wanneer de verstopping zich dieper in de afvoer van uw bad of douche voordoet, kan een ontstoppingsveer soelaas bieden. Door de sifon los te draaien kan u de ontstoppingsveer in de afvoer duwen. Door op een neer te bewegen kan u de meeste verstoppingen verwijderen.

Hulp nodig? Bad of douche laten ontstoppen door een vakman

Wanneer er zich een verstopping voordoet in de afvoer van uw douche of bad, rekent u best op een professional om de verstopping op te lossen. Reken op de jarenlange ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, dé referentie voor ontstoppen, wanneer u opnieuw met een verstopte afvoer van uw bad of douche zit.

Laat Quality Ontstoppingsdienst de afvoer van uw bad of douche ontstoppen

Bad of douche laten ontstoppen door een vakman?

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, bent u er zeker van dat uw verstopping opgelost is.

Velden met een * zijn verplicht.
Lees ook even ons privacyprivacybeleid

Privacy is belangrijk voor ons.
Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.