Afvoer 2019-09-02T11:23:33+00:00

Afvoer ontstoppen

Afvoer verstopt? Reken op Quality voor het ontstoppen van verstopte afvoerleidingen. Afvoerbuizen herstellen zonder breken dankzij camera inspectie.

Afvoer laten ontstoppen door een vakman?
0495/904.904

Een verstopte afvoer is zeer vervelend: het water loopt niet goed weg of blijft staan, de kans op lekken wordt groter en het ruikt smerig. U kan proberen om uw afvoer zelf te ontstoppen, maar de meest efficiënte manier blijft het inschakelen van een professional. Reken op de jarenlange ervaring van Quality om eender welke verstopping aan uw afvoer op te lossen. Snel en proper.

Een verstopte afvoer? De oorzaken:

Een afvoer raakt meestal verstopt door zeep– of etensresten die blijven steken en een verstopping veroorzaken. Ook de vorming van kalkaanslag in uw afvoer of afvoerleidingen kan er voor zorgen dat uw afvoerbuizen dicht slippen en het water niet meer wegspoelt.

Verstopte afvoerbuizen zelf ontstoppen

Methode 1: De ontstopper. Opgehoopt vuil in de sifon is meestal de oorzaak een ontstopping in uw afvoer. Door de afvoer vacuüm te trekken met een standaard ontstopper, zal het opgehoopt vuil loskomen van de afvoer. Het losgekomen vuil kan u meteen wegspoelen.
Methode 2: Maak de sifon schoon. In het optimale geval maakt u de sifon van de afvoer op regelmatige basis schoon. U vermijdt er namelijk zware ontstoppingen mee. Door simpelweg de sifon los te schroeven en proper te maken kan u het opgehoopte vuil uit de afvoer verwijderen.
Methode 3: Gebruik een ontstoppingsmiddel. Door het gebruik van een milieuvriendelijke ontstopper kan u sommige verstoppingen in de afvoer oplossen. Wanneer de verstopping veroorzaakt wordt door opgehoopte vetten, kan een liter kokend water uw probleem al oplossen. Hardnekkigere verstoppingen kan u oplossen met een combinatie van baking soda, azijn en heet water.
Methode 4: Gebruik een ontstoppingsveer. Wanneer de verstopping zich dieper in uw afvoerleiding voordoet, kan een ontstoppingsveer soelaas bieden. Door de sifon los te draaien kan u de ontstoppingsveer in de afvoer duwen. Door op een neer te bewegen kan u de meeste verstoppingen verwijderen.

Hulp nodig? Afvoer laten ontstoppen door een vakman

Heeft u nog steeds last van verstoppingen in uw afvoer? Geen probleem! Onze vakmensen snellen ter plaatse om de meest hardnekkige verstoppingen op te lossen. Quality Ontstoppingsdienst heeft de ervaring en kennis om eender welke verstopping aan uw afvoer snel en probleemloos te ontstoppen. Omdat we ontstoppingen met camera inspectie uitvoeren, kunnen we steeds op voorhand de oorzaak van uw verstoppingen inschatten. In bijna alle gevallen kunnen we uw afvoerbuizen herstellen zonder breken.

Laat Quality Ontstoppingsdienst uw afvoer ontstoppen

Afvoer laten ontstoppen door een vakman?

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, bent u er zeker van dat de verstoppingen aan uw afvoer opgelost zijn.

Velden met een * zijn verplicht.
Lees ook even ons privacyprivacybeleid

Privacy is belangrijk voor ons.
Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.