/Ontstoppingsdienst Limburg
Ontstoppingsdienst Limburg 2019-08-22T14:28:18+00:00

Ontstoppingsdienst Limburg

Quality, de betrouwbare ontstoppingsdienst voor de provincie Limburg. Uw specialist in ontstoppingen is 24 op 24, 7 op 7 te vinden in de regio’s rond Hasselt, Genk en Tongeren.

Uw betrouwbare ontstoppingsdienst voor Limburg
0495/904.904

Als u op zoek bent naar een betrouwbare ontstoppingsdienst voor de provincie Limburg bent u bij Ontstoppingsdienst Quality aan het juiste adres. De ervaren vakmensen van Ontstoppingsdienst Quality treft u in de hele provincie. Ze zijn dagelijks in de weer met ontstoppingen in Hasselt, maar net zo goed rond Genk of Tongeren.

Vertrouw op onze jarenlange ervaring een laat ons de afvoer van uw douche of bad, wc, gootsteen, riool of leidingen ontstoppen. Met Quality Ontstoppingsdienst bent u verzekerd van vakmanschap!

De welopgeleide professionals van Quality Ontstoppingsdienst staan voor u paraat voor ontstoppingen in de provincie Limburg:

Alken, As, Beringen, Bilzen, Bocholt, Borgloon, Bree, Diepenbeek, Dilsen-Stokkem, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Hechtel-Eksel, Heers, Herk-de-Stad, Herstappe, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Kortessem, Lanaken, Leopoldsburg, Lommel, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Meeuwen-Gruitrode, Neerpelt, Nieuwerkerken, Opglabbeek, Overpelt, Peer, Riemst, Sint-Truiden, Tessenderlo, Tongeren, Voeren, Wellen, Zonhoven en Zutendaal.