//Leidinginspectie
Leidinginspectie 2019-03-18T13:23:07+00:00

Leidinginspectie

Jarenlange ervaring in leidinginspectie maakt van Quality Ontstoppingsdienst dé referentie voor een professionele camera inspectie van uw leidingen.

Afvoer laten ontstoppen door een vakman?
0495/904.904

Leidinginspectie heeft al lang geen geheimen meer voor de ervaren vakmensen van Quality Ontstoppingsdienst. Op dagelijkse basis trekken we er op uit om allerhande leidingen te inspecteren. Met onze professionele camera brengen we de inspectie van uw leidingen steeds tot een goed einde.

Onze professionele inspectie camera’s kunnen elk type leidingen aan. Afhankelijk van de diameter van uw leidingen zullen we een duwcamera of robotcamera gebruiken. Al vanaf een diameter van 5mm kan u bij Quality terecht voor een professionele leidinginspectie met camera.

Indien gewenst, kunnen we na afhandeling van de camera inspectie een gedetailleerd en overzichtelijk rapport opmaken, waar eventuele schadepunten toegelicht worden. Als u wilt, krijgt u meteen een vrijblijvend voorstel voor de renovatie van uw leidingen.

Laat een professionele camera inspectie van uw leidingen uitvoeren!

Leidinginspectie door een vakman

Wanneer u rekent op het vakmanschap en de uitgebreide ervaring van Quality Ontstoppingsdienst, bent u er zeker van dat uw verstopping opgelost is.

Velden met een * zijn verplicht.
Lees ook even ons privacyprivacybeleid

Privacy is belangrijk voor ons.
Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.